U bent hier

Bezoek PARCUM (Volzet)

 

Op woensdag 31 januari 2018 vanaf 14u organiseert de OKV-club geleide bezoeken voor de abonnees van Openbaar kunstbzeit Vlaanderen aan de tentoonstelling Van de wereld. Beelden van beslotenheid en bevrijding in museum PARCUM in Heverlee. De deelnameprijs bedraagt € 11,00 per persoon.

 

Het aantal plaatsen is beperkt. Een inschrijving is definitief na betaling BE67 4480 0073 6187 met vermelding 'Parcum', het aantal deelnemers en de naam waaronder de inschrijving gebeurd is.

De beschikbare plaatsen zijn allemaal ingenomen. Er kan niet langer ingeschreven worden voor het bezoek aan Parcum.

 

Klik hier voor: INSCHRIJVEN

 

Voorwaarden
1.Het bezoek, begeleid door een gids, duurt ongeveer anderhalf uur.
2.Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.
3.Inschrijven kan tot twee weken voor het bezoek, liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
4.Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot twee weken voor het bezoek. Daarna is de betaling definitief.
5.Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
6.Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.
7.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.