KFZ Koningin FabiolaZaal - Antwerpen (gesloten)

Gesloten.

De Koningin Fabiolazaal (KFZ) is een tentoonstellingsruimte van het Antwerpse provinciebestuur, gelegen in een zijstraat van de Meir, in het hartje van de stad. De expozaal bevindt zich op wandelafstand van het centraal station en vlakbij de Frankrijklei, met rechtstreekse aansluiting op de snelwegen naar Nederland, Gent en Brussel. Het hele jaar door kan je er proeven van een divers aanbod van kunst en cultuur. Het programma omvat zowel kunsthistorische thematentoonstellingen als expo’s rond moderne en hedendaagse beeldende kunst. In 2008 werd de Koningin Fabiolazaal nog volledig gerenoveerd.

Kom je met het openbaar vervoer? Zie de onderstaande informatie.

Kom je met de wagen?  Vermijd rijden en parkeren in de drukke Antwerpse binnenstad en maak gebruik van de Park & Ride-formule: makkelijk en gratis parkeren buiten de stad en met het openbaar vervoer naar je bestemming. Zie: Park & Ride

Open:
2000 Antwerpen