Musée 'Truschbaum' - Kamp Elsenborn Lager

Het "Truschbaum-Museum" toont de geschiedenis van 20 A-Kamp ELSENBORN. Dankzij de vele documenten en schilderingen neemt u een duik in meer dan 100 jaar geschiedenis. U kunt er de sfeer van weleer opsnuiven en genieten van talrijke videofragmenten. Een medewerker van het kamp zal u met plezier begeleiden en op al uw vragen antwoorden. Het oefenterrein van 20 A - Camp ELSENBORN bezit biotopen waar verschillende soorten voorkomen. De tentoonstelling op de benedenverdieping van het museum geeft hiervan een overzicht.

Het museum is gelegen in het kamp Elsenborn en werd in 1998 ingehuldigd. Het is prachtig gelegen op het plateau van de Hoge Venen vlak aan de Duits-Belgische grens.

Let op: het museum ligt op een militaire basis en is niet zo maar te bezoeken. Bekijk hiervoor van te voren de website.

Open:
Maandag tot donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur..Vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur.
Gesloten:
Weekend en Belgische feestdagen.
Prijs:
gratis