Musée vivant du jambon ferme des Sanglochons

In deze typisch Ardense hoeve zult u, alleen, als koppel, met de familie, of in groep in een kader “van toen” worden ontvangen en zult u kunnen genieten van producten bereid volgens verschillende originele en streekgebonden recepten.

De hoeve van Sanglochons laat u toe de smaken van vroeger terug te vinden doorheen haar vleeswaren bereid op de manier “van toen”.
(gerookte hammen, de worsten van Sanglochons...)

U zult  het levend museum van de ham kunnen bezoeken,  kunnen kennis maken met een of andere  sanglochon en vertrekken  met  vleeswaren  en andere regionale producten "van het huis".

Het levend museum van de ham is toegankelijk als de taverne open is. De activiteiten in de verschillende delen van  het museum hangen af van het weer, van de vraag en van de productie…

De drie delen van het museum laten u het volgende ontdekken:  Het ambachtelijk zouten - Het ambachtelijk roken - De vervaardiging van gedroogde worst: het gisten en drogen van de gedroogde worst van Sanglochon.

Open:
Open : weekdagen van 10 tot 19 uur, in het weekend van 10 tot 20 uur; Openingstijden in de zomer : maandag na 16 uur gesloten, dinsdag de hele dag gesloten; Openingstijden in de winter : gesloten maandagavond, woensdagavond en donderdagavond, dinsdag de hele dag gesloten; In juli en augustus : open 7 dagen op 7 ,van 10 tot 20 uur.
6840 Neufchâteau
Chaussée de Namur