U bent hier
Musée vivant du jambon ferme des Sanglochons
In deze typisch Ardense hoeve zult u, alleen, als koppel, met de familie, of in groep in een kader “van toen” worden ontvangen en zult u kunnen genieten van producten bereid volgens verschillende originele en streekgebonden recepten.
De hoeve van Sanglochons laat u toe de smaken van vroeger terug te vinden doorheen haar vleeswaren bereid op de manier “van toen”.
(gerookte hammen, de worsten van Sanglochons...)
U zult het levend museum van de ham kunnen bezoeken, kunnen kennis maken met een of andere sanglochon en vertrekken met vleeswaren en andere regionale producten "van het huis".
U zult het levend museum van de ham kunnen bezoeken, kunnen kennis maken met een of andere sanglochon en vertrekken met vleeswaren en andere regionale producten "van het huis".
Het levend museum van de ham is toegankelijk als de taverne open is. De activiteiten in de verschillende delen van het museum hangen af van het weer, van de vraag en van de productie…
De drie delen van het museum laten u het volgende ontdekken: Het ambachtelijk zouten - Het ambachtelijk roken - De vervaardiging van gedroogde worst: het gisten en drogen van de gedroogde worst van Sanglochon.
