Muséum régional des Sciences naturelles

Ga op ontdekkingstocht doorheen de natuur en kom alles te weten over fauna en flora.

Het Regionaal Museum voor Natuurwetenschappen van Mons is een didactisch en gratis museum waar je je dorst naar ontdekkingen kan laven.

Dit museum stelt tal van pedagogische activiteiten voor die aangepast zijn aan het kleuter-, lager en secundair onderwijs. Het Museum voor Natuurwetenschappen is ook de perfect locatie voor een didactisch bezoek met het gezin.

Met meer dan 170 jaar geschiedenis is het een opmerkelijk leerinstrument waar je meer te weten komt over natuurwetenschappen, waar je bewust gemaakt wordt over behoud en bescherming van de biodiversiteit en het milieu.

Eén van de meest opmerkelijke stukken van het museum is het skelet van Julius Koch, alias de reus Constantin die 2.56 meter groot was.
Open:
Maandag tot vrijdag
Gesloten:
Feestdagen
Prijs:
Uren:
08.30h tot 12.00h en van 13.00h tot 17.00h.
Muséum régional des Sciences naturelles
7000 Mons