Zilvermuseum Sterckshof Provincie Antwerpen (gesloten)

Zilver & Diamant

Zowel het provinciaal Diamant- als Zilvermuseum werden gesloten. Vanaf 2 oktober 2017 werden ook het Diamantpaviljoen en het Umicore Zilverpaviljoen, gevestigd aan de voet van het MAS gesloten.

Een mooi tijdperk aan de voet van het MAS werd afgesloten en vanaf 2 oktober gaat het in rechte lijn naar de opening van DIVA - Antwerp Home of Diamonds op 7 mei.

Op 7 december gaan met Winter in Antwerpen de museumshop, de inkomhal en de publieke ruimtes al open. Ook tickets zijn vanaf dan on- en offline beschikbaar.

Het, nu gesloten, museum Sterckshof ligt in het Provinciaal Domein Rivierenhof, ten oosten van het centrum van Antwerpen. Naast het kasteel is in 1993 een deels formele, deels speelse tuin aangelegd.

DIVA - Antwerp Home of Diamonds
Gildekamersstraat 9
2000 Antwerpen
Antwerpen