Els Dietvorst - Dooltocht/A desperate quest to find a base for hope

Haar grote en complexe oeuvre bestaat uit sociale acties, documentaires, films en video’s, lemen sculpturen, theaterteksten, inkttekeningen en installaties

Het M HKA maakt met *Dooltocht/A desperate quest to find a base for hope de eerste overzichtstentoonstelling van de Antwerpse kunstenares Els Dietvorst. De tentoonstelling brengt een samenhangend beeld van haar grote en complexe oeuvre, dat onder meer bestaat uit sociale acties, documentaires, films en video’s, lemen sculpturen, theaterteksten, inkttekeningen en installaties. *Dooltocht/A desperate quest to find a base for hopemarkeert ook de terugkeer van de kunstenares naar ons land – na meer dan tien jaar in Ierland te hebben gewoond en gewerkt – om te doctoreren aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Els Dietvorst info

Website Els Dietvorst