U bent hier

LODGERS #13 - Oushoorn en Milius

Oushoorn & Milius wordt gevormd door de twee vrienden Gauthier Oushoorn en Gijs Milius die samen een snel veranderende en diverse reeks van tentoonstellingen en evenementen organiseren en (deels) realiseren.

Het LODGERS-programma is een samenwerking tussen AIR Antwerpen en het M HKA. Samen nodigen ze een aantal van de meest fantasierijke artistieke initiatieven uit om de tentoonstellingsruimtes op de 6e verdieping van het M HKA te komen bezetten. Het programma biedt organisaties en initiatieven die zich specifiek toeleggen op productie en commissie-opdrachten, maar geen eigen presentatieruimte hebben, een unieke kans om zich tot het publiek te richten. De LODGERS kunnen uitgevers, commissie-agentschappen, onderzoeksinitiatieven, labels, collectieven, discussieplatformen of andere initiatieven zijn die experimenteren met artistieke praktijk en geïnteresseerd zijn om in Antwerpen te wonen, te werken of op te treden.

Oushoorn & Milius wordt gevormd door de twee vrienden Gauthier Oushoorn en Gijs Milius die samen een snel veranderende en diverse reeks van tentoonstellingen en evenementen organiseren en (deels) realiseren. Het onderwerp kan uiteenlopen van kunst en vrije tijd tot sport en literatuur. Het programma start met een doelenshop op de zesde verdieping van het M HKA. 

Alle LODGERS uit de "Eurocore" – de gecombineerde regio van de Benelux en het Rijnland zijn welkom. Gratis toegang om onze LODGERS te bezoeken. 

20/01/2018 tot 18/03/2018